Mag ik me even voorstellen….

Mijn naam is Yvonne van Liere – de Kam. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Een jongen en een meisje. We hebben ook een hond, Boris, waar we graag mee gaan lopen in de natuur van ons mooie Zeeuwse landschap.

Ik heb mn MAVO diploma behaald en toen ben ik naar het MBO midenstand middenstandsopleiding gedaan en behaald. Heleen haar vader had een drogisterij op Koudekerke en daar ging ik zaterdags en tijdens de vakanties werken. Na het examen ben ik als allereerste medewerker gaan werken bij De Rode Pilaren in Middelburg en heb daar meegeholpen om dit mooie bedrijf op te bouwen.

Naast het werken in de winkel ging ik 1 x per week naar school om het vakdiploma Drogist te behalen. Dit was toendertijd nog HBO en we moesten hiervoor echt een eed afleggen. Dit heb ik behaald in 1991.

Na een aantal jaren hebben we een tweede filiaal geopend in Vlissingen en daar werd ik bedrijfsleidster. Regelmatig bezocht ik in de avonden diverse workshops, lezingen en seminars op het gebied van natuurlijke middelen.

Helaas moest ik na mij zwangerschap de winkel door gezondheidsproblemen verlaten en heb me omgeschoold naar medisch secretaresse. Ik heb een aantal jaren als assistent manager gewerkt bij de prive kliniek van de plastische chirurgen in Zeeland. Een hele andere tak van sport maar wel ontzettend veel geleerd. Naast deze baan bleef ik toch nog verbonden met De Rode Pilaren door het schrijven van stukjes op de website over gezondheid. Tevens bleef ik alle cursussen die verbonden waren aan diverse merken volgen zodat ik toch op de hoogte bleef van de natuurlijke geneeswijze en middelen.

Na een burnout heb ik mijn baan in het ziekenhuis vaarwel gezegd en ben als medisch secretaresse gaan werken bij het gezondheidscentrum in Koudekerke bij de fysio. Zo kon ik het moederschap met een paar uur werken in de morgen goed combineren en was ik altijd de middagen thuis voor mijn kinderen.

Ik heb tijdens de jaren altijd wel redelijk contact gehouden met Heleen. We konden altijd uren praten over de natuurgeneeskunde. Ik was zeer gefascineerd over haar nieuwe uitdaging als natuurgeneeskundige met de bioresonantie. Regelmatig kwam ik of leden van mn gezin bij haar langs om door te meten.

Heleen vroeg me telkens of ik het ook niet wilde leren maar daar was het de tijd niet voor op dat moment omdat ik een druk leven had met een gezin, andere baan enz.

Tot…..3 jaar geleden zijn we flink in gesprek geraakt en heeft ze me gevraagd of ik het toch echt niet wil leren en met haar samen in de praktijk zou willen werken. Op dat moment kwam ook de eigenaar van De Rode Pilaren met de vraag of ik het niet leuk zou vinden om 1 dag in de week weer in de winkel te staan in plaats van verhalen schrijven voor internet. Dit kon geen toeval zijn dat dit zo samen kwam en ik heb na lang nadenken besloten om de opleidingen te gaan volgen.

Ik heb naast mijn reguliere baan, studie en stage bij Heleen alle diploma’s met lof behaald.

Ik vind het geweldig om mijn kennis over te brengen aan mijn patiënten en hen te helpen naar een stukje gezondheid met behulp van natuurlijke middelen. Het zou zo mooi zijn als de reguliere zorg er meer interesse in zou hebben en er voor open zou staan dat we ELKAAR kunnen helpen. Het gaat uiteindelijk om de gezondheid van de mens.

Heeft u zich ook wel eens afgevraagd hoe het komt dat ondanks onze grote welvaart en de ongelooflijke wetenschappelijke vooruitgang, er steeds meer mensen aan lichamelijke en geestelijke (chronische) ziektes lijden? Dit fenomeen komt in toenemende mate voor, zowel bij volwassenen als kinderen. Daarom is er in de natuurgeneeskunde naar methodes gezocht, die nieuwe mogelijkheden bieden voor een goede diagnose en behandeling. Het therapeutische doel is om u, zonder bijwerkingen en pijnloos, zo snel en volledig mogelijk te genezen.

Door bij- en nascholingen houd ik me regelmatig "bij de les". Dat is mijn verplichting ten opzichte van de cliënten. Tevens ben ik in het bezit van het HBO diploma MBK (medische basiskennis) volgens de PLATO eisen en ook het diploma PSBK (psychisch sociale basiskennis) dat vereist wordt door de overheid om aangesloten te kunnen zijn bij een beroepsvereniging . Ik ben aangesloten bij de NOAG en wordt bij verschillende zorgverzekeraars vergoed.

Op dat moment kwam ook de eigenaar van De Rode Pilaren met de vraag of ik het niet leuk zou vinden om 1 dag in de week weer in de winkel te staan in plaats van verhalen schrijven voor internet.
Dit kon geen toeval zijn dat dit zo samen kwam en ik heb na lang nadenken besloten om de opleidingen te gaan volgen.

Afbeelding1

heleen

Bestellen
Praktijk voor
Natuurgeneeskunde en Bioresonantie

Oosterscheldestraat 108
4335 PL - Middelburg
info@praktijkwalcheren.nl

0118-639078
06-21850527

Persoonlijke afspraak Heleen & Yvonne
Telef. bereikbaar:
Elke maandag, dinsdag en woensdag van 12.00 tot 13.30 uur.

Ons spreekuur assistent zit op dinsdag & woensdag van 9.00 tot 12.00 voor u klaar.
Privacyverklaring - Website: Elloro