Mag ik me even voorstellen….

Mijn naam is Yvonne van Liere - de Kam. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen, een jongen en meisje. We hebben ook een hond, Boris, waar we graag mee gaan lopen in de natuur van ons mooie Zeeuwse landschap.

Ik heb mijn MAVO diploma behaald en ben naar het MBO-middenstand middenstandsopleiding gedaan. De vader van Heleen had een een drogisterij op Koudekerke waar ik op zaterdag en tijdens de vakanties werkte. Na het examen ben ik als allereerste medewerker gaan werken bij De Rode Pilaren in Middelburg en heb daar meegeholpen om dit mooie bedrijf op te bouwen. Naast het werken in de winkel ging ik 1 keer per week naar school om het vakdiploma Drogist te behalen. Dit was toendertijd nog HBO, waarvoor we een eed moesten afleggen, dit heb ik behaald in 1991.

Na een aantal jaren hebben we een tweede filiaal geopend in Vlissingen en daar werd ik bedrijfsleidster. Regelmatig bezocht ik in de avonden diverse workshops, lezingen en seminars op het gebied van natuurlijke middelen. Helaas moest ik na mij zwangerschap de winkel door gezondheidsproblemen verlaten en heb me omgeschoold naar medisch secretaresse. Ik heb een aantal jaren als assistent manager gewerkt bij de prive kliniek van de plastische chirurgen in Zeeland. Een hele andere tak van sport maar ontzettend leerzaam. Hiernaast bleef ik toch nog verbonden met De Rode Pilaren door het schrijven van stukjes op de website over gezondheid. Tevens bleef ik alle cursussen die verbonden waren aan diverse merken volgen zodat ik toch op de hoogte bleef van de natuurlijke geneeswijze en middelen.

Na een burn out heb ik mijn baan in het ziekenhuis vaarwel gezegd en als medisch secretaresse gaan werken bij het gezondheidscentrum in Koudekerke bij de fysiotherapeut. Zo kon ik het moederschap met een paar uur werken in de morgen goed combineren en was ik altijd de middagen thuis voor mijn kinderen.

Tijdens deze jaren heb ik altijd wel redelijk contact gehouden met Heleen. We konden altijd uren praten over de natuurgeneeskunde. Ik was zeer gefascineerd over haar nieuwe uitdaging als natuurgeneeskundige met de bioresonantie en ben dan ook regelmatig zelf of met gezinsleden langsgeweest voor een meting.

Heleen vroeg me telkens of ik het ook niet wilde leren maar daar was het de tijd niet voor op dat moment omdat ik een druk leven had met een gezin, andere baan en andere dingen. Tot... 2018, toen zijn we flink in gesprek geraakt en nogmaals gevraagd of ik het toch echt niet wil leren en samen in de praktijk zou willen werken. Op dat moment kwam ook de eigenaar van De Rode Pilaren met de vraag of ik het niet leuk zou vinden om 1 dag in de week weer in de winkel te staan in plaats van verhalen schrijven voor op de website. Een bijzonder samenloop van omstandigheden en heb na lang nadenken besloten om de opleidingen te gaan volgen. Naast mijn reguliere baan, studie en stage bij Heleen gedaan en alle diploma’s met lof behaald.

Ik vind het geweldig om mijn kennis over te brengen aan mijn patiënten, hen te helpen naar een stukje gezondheid met behulp van natuurlijke middelen. Het zou zo mooi zijn als de reguliere zorg, meer interesse zou hebben en er open voor zou staan, zodat we ELKAAR kunnen helpen. Het gaat uiteindelijk om de gezondheid van de mens. 

Heeft u zich ook wel eens afgevraagd, hoe het komt dat ondanks onze grote welvaart en wetenschappelijke vooruitgang, er steeds meer mensen aan lichamelijke en geestelijke (chronische) ziektes lijden? Dit fenomeen komt steeds meer voor bij volwassenen als kinderen. Daarom is er binnen de natuurgeneeskunde gezocht naar methodes, die nieuwe mogelijkheden bieden voor een goede diagnose en behandeling. Het therapeutische doel is: om u, zonder bijwerkingen en pijnloos, zo snel en volledig mogelijk te genezen en er weer boven op te helpen.

Door bij- en nascholingen van verschillende invalshoeken blijf ik 'bij de les'. Dat is ook mijn verplichting ten opzichte van de cliënten. Tevens ben ik in het bezit van het HBO diploma MBK (medische basiskennis) volgens de PLATO eisen, diploma PSBK (psychisch sociale basiskennis) een vereistte vanuit de overheid, om aangesloten te kunnen zijn bij een beroepsvereniging. Heb mijzelf aangesloten bij de NOAG en wordt zo ook bij verschillende zorgverzekeraars vergoedt.

    heleen        Afbeelding1.png

 

Privacyverklaring - Website: Elloro